Indkøbskurv
Ingen varer
  • - autoriseret El-Salgsforhandler
  • Autoriseret El-salgsforhandler

Om El-Gården

Om El-Gården

El-gården i Varde blev etableret i 1972 af en række el-installatører fra lokalområderne nær Varde og Esbjerg. Lige siden da har det fungeret som et tæt samarbejde mellem elektrikere som centralt indkøbscenter og showroom på den fysiske adresse i Varde. I dag er El-gården et familie firma og ejes af Anni Thomsen og hendes datter Trine. Hvor man stadig har et godt og tæt samarbejde med de lokale elektrikere.

I løbet af årene har vi flere gange udvidet, og vi fremstår i dag som Vestjyllands Hvidevare- og belysningsbutik. Vi har en stor belysningsafdeling samt et bredt udvalg af hvidevarer, små-el og produkter til både køkken, bad og vaskerum. Skal flytte i nyt hus eller igennem en større renovering, hjælper vi dig gerne med hele pakken. Kom ind med dine ideer og sammen kan vi finde den bedste løsning for dig. Passer vores åbningstider ikke dig, er du meget velkommen til at ringe og aftale en tid hos os på tlf. nr. 75222597. Vi står altid klar med nye moderne hvidevarer og lamper eller hvis der er andet du tænder på som er brændt sammen.

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er medlem af den landsdækkende kæde El-salg, derfor tilbyder vi også landsdækkende bytteservice og gavekortordning. Så selvom du køber gaver eller varer lokalt i Varde, kan du let bytte dem i hele landet, hos de andre butikker i kæden.

 

Vi er også lampeexperten.dk

elgaarden.dk har vi et mindre udvalg af vores lampesortiment. Ønsker du et større udvalg er du meget velkommen til at besøge os på lampeexperten.dk. Her har vi et stort udvalg af lamper fra vores mange leverandører. Vi er godkendt Louis Poulsen forhandler, Leklint, Lightyears, Frandsen, Lightpoint, Lampefeber og mange mange flere. Men du er også meget velkommen til at kikke forbi butikken, hvor du kan se og røre ved varerne.

 

Hvis du har specielle ønsker til varer du ikke finder på hjemmesiden eller til levering og montering er du altid velkommen til at kontakte os på 75222597.

Se i øvrigt nedenstående kontaktoplysninger.

 

Vi er sikre på vi kan finde lige det du står og mangler.

 

Med venlig hilsen

 

El-gården Varde

Ndr. Boulevard 92

6800 Varde

Tlf. 75222597

 

 

Vi anbefaler følgende elektrikere:

 

Teknikgruppen

C. Erichsen & Søn A/S

Tlf:75222411

http://www.teknikgruppen.dk/teknikgruppen/c-erichsen-soen-a-s.aspx

 

Blåvand El-Center A/S

Tlf: 75279011                    

http://www.blaavand-el.dk/

 

Ølgod El-service

Tlf: 75245516

http://www.olgod-el.dk/

 

Henne-Outrup El-service

Tlf: 75251166                    

http://www.hoelservice.dk/index.html

 

Nordenskov og Næsbjerg El-service

Tlf: 75298107                    

http://www.nordenskov-el.dk/