Menu

Lys og lamper

 

Logo lampeexperten

Belysning har altid spillet en prominent rolle i vores indretning af hjemmet. Fra åben ild og olielamper til glødepærer og lysstofrør, så har vi altid gjort brug af lyskilder og vil naturligvis fortsætte med det. Lys og lamper ser i dag en popularitet som aldrig før, og spændende brands som Louis Poulsen, Le Klint og Philips bliver ved med at flytte grænserne for vores opfattelse af både design og funktionalitet.

Hos El-Gården fascineres og drages vi af belysning og søger altid at holde os opdateret på de nye trends og tendenser. Ja, faktisk er vi så vilde med belysning, at vi har oprettet og dedikeret hjemmesiden LampeExperten.dk til salg af designerlamper fra alle de største mærker. Her vil du støde på velkendte klassikere som Le Klint 368 gulvlampen og nye pletskud som den kække Follow Me fra Marset Barcelona. Foruden vores store sortiment af designerlamper, går vi også op i at give folk de bedste forudsætninger for deres valg af belysning. Det er vores erfaring, at der er mange ting at tage højde for i sådan et valg, og vi bestræber os derfor altid på at trække på vores mange år i faget til at give den bedste rådgivning. Til det formål har vi blandt andet oprettet en blog, hvor du kan læse mere om lamper, lampetrends, ophængning og finde inspiration til at komme godt i gang.

Foretrækker du den personlige rådgivning og sparring, tager vi naturligvis altid imod henvendelser med åbne arme. Her kan man med fordel kontakte Trine, som er vores kompetente belysningskonsulent, og om nogen har den rette indsigt til at hjælpe dig i mål med at finde den helt rigtige lampe til dit hjem. God fornøjelse!

Find stort udvalg af belysning hos Elgården i Varde

Se vores store udvalg af lamper på vores hjemmeside lampeexperten.dk ---> LampeExperten.dk